Evenimentul zilei

Dum01202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau O, brad frumos, ce vină ai? Epopeea pomului de Crăciun din PMAN în versiunea primarului interimar

O, brad frumos, ce vină ai? Epopeea pomului de Crăciun din PMAN în versiunea primarului interimar Recomandat

02 Decembrie 2017 - 

În ultimele două zile toată lumea vorbește despre bradul care, conform tradiției, trebuia inaugurat în Piața Marii Adunări Naționale pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României. Nu a fost să fie pentru că Silvia Radu, primar interimar al capitalei, s-a încăpățânat ca municipalitatea să cumpere un brad tocmai din Carpați, Ucraina. 

Numai că sărmanul pom care trebuia să ne bucure ochii și să ne încălzească sufletele, nu a rezistat drumului lung. A ajuns la Chișinău cu mare întârziere și într-o stare jalnică în care ți-i milă și de un brad când îl vezi așa. 

Muncitorii de la „Spații Verzi” și-au pus mâinile în cap când au văzut în ce hal a ajuns bradul la ei, dar nu au îndrăznit să se împotrivească, fiindcă, în ultimul timp, cine nu face cum dorește primărița, rămâne fără serviciu. 

Și, după ce a tot vorbit despre cel mai frumos brad pe care l-a avut vreodată Chișinăul, văzând că n-a putut să rezolve o problemă simplă, precum e cumpărarea unui brad, primărița a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost identificat un nou brad, care va fi amplasat în Piața Marii Adunări Naționale. Este vorba de primul brad pe care autoritățile plănuiau să-l cumpere, însă ulterior, s-au răzgândit în favoarea celui adus din Ucraina. Și că-l va plăti din banii ei!

Al doilea brad a fost tăiat din curtea unei foste grădinițe din sectorul Botanica al Capitalei, iar costul integral al acestuia a fost achitat din buzunarul primarului interimar, după cum a anunțat mai devreme Silvia Radu. 

 

Lasă un comentariu