Evenimentul zilei

Dum01202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Cei mai buni sportivi ai țării în anul 2017, premiați la Gala Sportului

Cei mai buni sportivi ai țării în anul 2017, premiați la Gala Sportului

20 Decembrie 2017 - 

Cei mai buni sportivi din Republica Moldova au fost premiați în cadrul Galei Sportului, ediția 2017. Evenimentul a avut loc marți seara în incinta Hotelului Radisson Blu Leogrand.

În debutul ceremoniei de premiere, oficialul a adresat felicitări tuturor sportivilor de performanță, dar și celor amatori, pentru succesele înregistrate în cadrul competițiilor naționale și internaționale, relevă serviciul de presă al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării. 

Totodată, ministrul Monica Babuc a subliniat importanța sportului în viața cotidiană și a asigurat comunitatea sportivă că Ministerul Educației, Culturii și Cercetării va continua să-i promoveze și să-i susțină pe performerii noștri.

În acest an, sportivii moldoveni au luat medalii de aur, argint și bronz la campionate mondiale și europene, la diverse discipline, precum: taekwondo, lupte libere, box, tir cu arcul, caiac-canoe, judo, kickboxing etc. Rezultate remarcabile au obținut și para-olimpicii noștri: para-taekwondo, para-atletism, patinaj viteză ș.a.

 

 

Lasă un comentariu