Evenimentul zilei

Sam02162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau De obicei, procurorii trimit invitații „de nerefuzat”. De data aceasta, procurorii au primit o invitație, de asemenea, „de nerefuzat”

De obicei, procurorii trimit invitații „de nerefuzat”. De data aceasta, procurorii au primit o invitație, de asemenea, „de nerefuzat”

05 Februarie 2018 - 

Procurorul general, Eduard Harunjen, a avut o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, James D. Pettit. Evenimentul avut loc la sediul Ambasadei SUA la Chişinău, unde procurorul general a fost invitat, împreună cu membrii Consiliului Superior al Procurorilor.

În cadrul întrevederii au fost abordate evoluţiile în implementarea proiectelor de asistenţă şi cooperare, Procurorul general al Republicii Moldova a exprimat gratitudine Ambasadei SUA şi poporului american pentru asistenţa acordată la nivel direct şi prin intermediul proiectelor în derulare. 

Participanţii au avut un schimb de opinii privind implementarea în continuare a planurilor de asistenţă, căile şi modalităţile de extindere a cooperării, prin stabilirea mecanismelor de interacţiune directă cu reprezentanţii misiunii diplomatice în vederea sporirii eficacităţii instituţionale şi aportului în instaurarea democraţiei în stat.

Eduard Harunjen a subliniat atenţia pe care Procuratura Republicii Moldova o acordă relaţiilor cu colegii americani, exprimându-şi certitudinea că paşii care urmează a fi înfăptuiţi pe viitor vor amplifica şi mai mult procesul de colaborare bilaterală în domeniile de interes comun, relevă Secţia relaţii publice a Procuraturii Generale.

 

 

Lasă un comentariu