Evenimentul zilei

Joi01172019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Silvia Radu merge la București. Cu cine ar urma să se întâlnească în capitala României

Silvia Radu merge la București. Cu cine ar urma să se întâlnească în capitala României

12 Februarie 2018 - 

Primarul interimar al Chișinăul, Silvia Radu, va merge în viitor apropiat la București, la invitația omoloagei sale, Gabriela Vrânceanu Firea.

Doamna primar m-a invitat la București. Sunt singură că vom găsi puncte de tangență pentru a desfășura un program de colaborare mai vast, decât până acum. Doamna primar este o femeie activă și sunt sigură că va face tot posibilul să jute municipiul Chișinău. Vom încerca să găsim proiecte legate de domeniul Educației, domeniul Social, unde Bucureștiul are experiențe pozitive. Vom trece de la declarații și fotografii la fapte concrete pe parcursul întregului an”, a declarat Silvia Radu.

La București, aceasta ar trebui să se întâlnească și cu ministrul român al Culturii și Identității Naționale, George Ivașcu.

 

După întâlnirile cu aceste personalități, vă voi da mai multe detalii”, a conchis Silvia Radu. Recent, aceasta a fost gazda, la Chișinău, a primarului Iașilor, Mihai Chirica, care a vizitat recent Chișinăul. 

Lasă un comentariu