Evenimentul zilei

Vi01182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau „Gospodarul se întoarce”, varianta feminină: cu ce se laudă Silvia Radu în primele 100 de zile la Primăria Chișinău

„Gospodarul se întoarce”, varianta feminină: cu ce se laudă Silvia Radu în primele 100 de zile la Primăria Chișinău Recomandat

12 Februarie 2018 - 

Nici bine instalată la cârma Primăriei că primarul interimar Silvia Radu s-a și apucat de bilanțuri pozitive.

Media

După ce a dat vina pe „greaua moștenire” pe care a găsit-o la Primăria Chișinău, plină de corupție și nefuncționalități, Silvia Radu a vorbit despre toate realizările ei în acest scurt răstimp. „M-am apucat să fac ordine și să introduc disciplina. Am început că măsurile de transparență. Ne-am apucat să rezolvăm lucruri concrete. Lucrăm pentru că ne pasă de dumneavoastră. Acesta este doar începutul”, menționează Radu.

Totuși, ea nu a explicat de ce la recenta ninsoare, autoritățile au curațat doar străzile pentru circulația autovehiculelor, lăsând mii de trotuare necurațate, fapt ce a îngroșat rândurile oamenilor cu fracturi la secții de urgență și ortopedie.

 

De asemenea, nu se pomenește nimic despre eșecul bradului de Crăciun și cosmetizarea artistică de ultim moment. Cel mai probabil, despre acest lucru se va vorbi în umrătorul videoclip vădit electoral pe care dânsa în va realiza pentru următoarea sută de zile.

Lasă un comentariu