Evenimentul zilei

Sam03232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau VIDEO// Un tânăr din capitală, reținut pentru circulație ilegală a drogurilor

VIDEO// Un tânăr din capitală, reținut pentru circulație ilegală a drogurilor

05 Martie 2018 - 

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost reținut, după ce oamenii legii au depistat droguri de origine vegetală în apartamentul acestuia. 

Media

Potrivit polițiștilor, acțiunile au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiată pentru punerea în circulație ilegală a drogurilor în proporții deosebit de mari. În rezultatul cercetărilor desfăşurate în apartament, forţele de ordine au depistat cinci pachețele de hârtie în care se afla o masă vegetală uscată de culoare gălbuie mărunțită și cu un miros specific, două cartușe, un aparat confecționat artizanal. 

La faţa locului poliţiştii au ridicat, sigilat și transportat drogurile la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare. Totodată au fost demarate acţiuni speciale de investigaţii suplimentare în vederea identificării tuturor complicilor în acest caz, precum şi stabilirea provenienţei drogurilor.

Ulterior tânărul a fost reținut pentru 72 de ore și conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 1 ani până la 6 ani.

 

Lasă un comentariu