Evenimentul zilei

Joi03212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau VIDEO// Au furat dintr-un butic după care l-au incendiat: Doi bărbați și o femeie, reținuți

VIDEO// Au furat dintr-un butic după care l-au incendiat: Doi bărbați și o femeie, reținuți

07 Martie 2018 - 

Doi bărbați și o femeie, locuitori ai capitalei, au fost reținuți de oamenii legii, fiind suspectați de săvârșirea unui furt dintr-un butic situat pe strada Nicolae Dimo din capitală.

Media

Potrivit Poliției Capitalei, incidentul a avut loc la data de 2 ianuarie, polițiștii sectorului Râșcani fiind alertați că pe strada Nicolae Dimo arde un  butic. La fața locului după stingerea incendiului de către pompieri, forțele de ordine au stabilit că a fost incediat intenționat.

Polițiștii au acumulat probe suficiente  ce demonstrează complicitatea bănuiților în acest caz. Aceștia, fiind escortați la Inspectorat pentru audieri, și-au recunoscut vinovăția, comunicând că au pătruns în butic de unde au sustras mijloace financiare în sumă de 33.600 de lei, după care au incendiat chioșcul pentru a tăinui infracțiunea. 

În acest context a fost pornită cauză penală pentru furt. Conform legislației în vigoare bănuiții riscă o pedeapsă  cu amendă în mărime de la 32.500 de lei la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

 

Lasă un comentariu