Evenimentul zilei

Mie03202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Toate unitățile comerciale din Parcul Afgan vor fi evacuate

Toate unitățile comerciale din Parcul Afgan vor fi evacuate

14 Martie 2018 - 

Primăria municipiului Chişinău informează că toate unităţile comerciale şi de prestări servicii amplasate pe teritoriul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei - Sfântă Amintire” din bulevardul Miron Costin, sectorul Râşcani, vor fi evacuate, până la data de 1 aprilie. 

Potrivit documentului, agenții economici care își desfășoară activitatea pe teritoriul Complexului Memorial, cât și în preajma acestuia, pe bulevardul Miron Costin și bulevardul Moscova, urmează să-și evacueze pe cont propriu toate unitățile de comerț ambulant (tonete, rulote, remorci, frigidere) și de prestări servicii, inclusiv cele care prestează servicii distractive pentru copii. În caz de neconformare, acestea vor fi evacuate în mod forțat.

Primăria municipiului Chişinău nu va mai elibera scheme de amplasare și nu va admite notificarea activității comerciale sau de prestări servicii de orice gen pe teritoriul adiacent și în perimetrul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei - Sfântă Amintire”.

După eliberarea de comercianți a teritoriului din preajma Complexului Memorial, serviciile municipale de profil vor amenaja o zonă de odihnă și agrement, în limitele scuarului din bulevardul Moscova, numărul 21.

Lasă un comentariu