Evenimentul zilei

Lun03182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau VIDEO// Un tânăr din capitală, cercetat penal după ce a furat o mașină dintr-o parcare

VIDEO// Un tânăr din capitală, cercetat penal după ce a furat o mașină dintr-o parcare

29 Martie 2018 - 

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost reținut de oamenii legii după ce a furat o mașină din sectorul Râșcani al capitalei. 

Media

Potrivit polițiștilor, la data de 25 martie, un locuitor al Capitalei în vârstă de 59 ani a alertat poliția, declarând că i-a fost răpit automobilul de model „Skoda Octavia” în valoare de 145.000 de lei, parcat pe bulevardul Moscovei.

Astfel, în rezultatul activităţilor  întreprinse a fost identificat şi reţinut făptaşul. Acesta s-a dovedit a fi locuitor al capitalei. În cadrul audierilor preliminare, tânărul şi-a recunoscut vinovăţia, el comunicând că a pătruns în incinta încăperii auxiliare a paznicului, de unde a sustras cheia  automobilului, după care a răpit unitatea de transport deplasându-se într-o direcţie necunoscută. 

Automobilul a fost depistat de către poliţişti în raionul Floreşti, ulterior fiind  restituit victimei.

În acest context bărbatul este cercetat penal pentru furt, fiind reținut pe un termen de 72 ore în Izolatorul Direcției de poliție a municipiului Chișinău. Acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

Lasă un comentariu