Evenimentul zilei

Mie03202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Stabiliți-vă reperele: Mai multe rute de microbuz și autobuz din capitală și-au schimbat itinerarul

Stabiliți-vă reperele: Mai multe rute de microbuz și autobuz din capitală și-au schimbat itinerarul

03 Aprilie 2018 - 

Din 1 aprilie, a fost modificat itinerarul a unsprezece rute de microbuz și a unei rute de autobuz, relevă Direcția relații publice a Primăriei municipiului Chișinău.

Autobuzele de pe ruta nr. 26 vor porni din str. Liviu Deleanu, apoi își vor continua traseul pe str. Alba Iulia. Retur, vor coti de pe str. Alba Iulia pe Șoseaua Balcani și str. Liviu Deleanu, unde va fi stația terminus.

Microbuzele de pe ruta nr. 113 nu vor mai ajunge la Centrul Comercial Metro din sectorul Botanica, ci vor coti de pe bd. Dacia pe str. Valea Crucii și vor avea stația terminus pe Drumul Băcioiului. Retur, pe același traseu.

Ruta nr. 122 se extinde de la str. Ion Creangă până în capăt la Alba Iulia.

Și itinerarul microbuzelor cu nr. 125 se extinde, până în raza orașului Codru, pe străzile Costiujeni, Valea Apelor și Turghenev. Retur, pe același traseu.

Microbuzele de pe ruta nr. 126, de pe str. Studenților vor coti pe bd. Moscovei și str. Bogdan Voievod. Retur, de pe bd. Renașterii Naționale vor circula pe str. Kiev, bd. Moscova și str. Studenților.

Microbuzele de pe ruta nr. 129 nu vor mai porni din str. Codrilor, orașul Durlești. Traseul a fost extins până la str. Drumul Vilelor din satul Dumbrava. Retur, microbuzele vor coti de pe str. Bănulescu-Bodoni pe Mitropolit Dosoftei, apoi pe Serghei Lazo.

Microbuzele nr. 130, de pe plaja de la Vadu lui Vodă vor circula pe traseul L-448, drumul de acces spre orașul Vadul lui Vodă, apoi pe traseul R-4, Goian – Criuleni. Retur, pe același traseu.

Ruta nr. 138 se extinde de la str. Columna până la Bulgară.

Microbuzele de pe ruta nr. 148 vor circula de pe bd. Renașterii Naționale pe str. Kiev, apoi pe bd. Moscova.

Cele de pe ruta nr. 152 vor coti pe bd. Moscova, str. Bogdan Voievod, bd. Renașterii Naționale, Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, Bănulescu-Bodoni, Columna, Tighina, Mitropolit Varlaam și Bulgară. Retur, de pe bd. Renașterii Naționale vor circula pe str. Bogdan Voievod, bd. Moscova.

Și itinerarul rutei nr. 162 se modifică: de pe bd. Grigore Vieru microbuzele vor circula pe str. Constantin Tănase, Bănulescu-Bodoni, Columna și Bulgară. Retur, se păstrează traseu de până la 1 aprilie.

Microbuzele cu nr. 175 vor circula de la str. Independenței pe str. Teilor, bd. Dacia. La intersecția cu bd. Cuza-Vodă, vor face întoarcere tot pe bd. Dacia, până la str. București, unde vor coti pe str. Armenească. Retur, din str. Armenească, pe str. Columna, Tighina, București, bd. Dacia, str. Teilor, str. Independenței și în continuare pe vechiul traseu. 

 

 

Lasă un comentariu