Evenimentul zilei

Mie03202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Silvia Radu: Dacă voi candida la alegerile locale, voi fi o persoană categoric independentă

Silvia Radu: Dacă voi candida la alegerile locale, voi fi o persoană categoric independentă Recomandat

06 Aprilie 2018 - 

Primarul interimar al municipiul Chișinău, Silvia Radu, susține că n-a candidat, deocamdată, la primăria capitalei pentru că încă n-a reușit să adune 10.000 de semnături în favoarea sa, condiție obligatorie pentru un candidat independent. „Legislația din Republica Moldova exclude și discriminează independenții pentru că politicienii nu au nevoie de persoane independente pentru că ele sunt mult prea incomode, pentru că nu prea ascultă ce li se spune. 

De asemenea, Silvia Radu susține că nu va reprezenta un partid politic. Afirmația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune. De asemenea, Silvia Radu susține că nu are o formațiune politică în spate. 

De asemenea, primarul interimar afirmă că se bucură de susținerea chișinăuienilor, însă familia sa nu este deloc încântată de perspectiva candidării la fotoliul de primar ales. „Vom decide împreună. Eu singură, fără susținerea familiei, nu voi merge pentru că nu este posibil acest lucru”, a declarat Silvia Radu.

În opinia ei, la Primăria municipiului Chișinău în prezent trebuie să existe o persoană competentă, integră, cu capacități manageriale care să fie în afara politicii pentru a putea soluționa acele grave acumulări de probleme care sunt în Chișinău.

Totodată, Silvia Radu consideră că mandatul de un an pe care îl va obține viitorul primar constituie o perioadă mult prea scurtă pentru schimbări majore în capitală. 

 

Lasă un comentariu