Evenimentul zilei

Lun03252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau VIDEO// „Chelului îi lipsește tichia de mărgăritar”: Silvia Radu pune panseluțe de aproape 2 milioane de lei în Scuarul Catedralei în precampania electorală

VIDEO// „Chelului îi lipsește tichia de mărgăritar”: Silvia Radu pune panseluțe de aproape 2 milioane de lei în Scuarul Catedralei în precampania electorală Recomandat

12 Aprilie 2018 - 

Deși Chișinăul are probleme multe și variate, amenajarea unor spații verzi pare să fie una dintre preocupările de top ale primarului interimar Silvia Radu, care a dispus amenajarea unui spațiu floral în Scuarul Catedralei din centrul Chișinăului pentru o sumă echivalenta cu 1,8 milioane de lei (circa 90.000 de euro n.r.).

Media

video credit: Privesc.eu

„Dorim să creăm o tradiție în săptămâna Florilor în fiecare an de Paște. Următorul primar trebuie să dezvolte orașul să-l facă mai frumos. Un oraș în care lumea să crească cu placere și să creeze puncte de atracție, iar astfel de tradiții vor uni locuitorii Chișinăului în aceste spații frumoase. Și de asemenea pentru a face ca orașul nostru să fie vizitat de mai mulți turiști”, a precizat Silvia Radu în cadrul unei conferințe de presă cu prilejul lansării covorului de flori din Scuarul Catedralei.

Silvia Radu a precizat marți că începe acțiunea de colectare de semnături necesare pentru a intra în cursa pentru Primăria Capitalei. 

 

 

Lasă un comentariu