Evenimentul zilei

Vi04192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau A rămas blocată în propriul apartament: O femeie de 67 de ani a avut nevoie de ajutorul pompierilor

A rămas blocată în propriul apartament: O femeie de 67 de ani a avut nevoie de ajutorul pompierilor

17 Aprilie 2018 - 

O femeie din capitală, în vârstă de 67 de ani, a rămas blocată, luni noaptea, în propriul apartament de pe strada Muncești. 

Potrivit pompierilor, apelul la 112 a parvenit din partea medicilor care au fost solicitați pentru îngrijiri medicale, dar nu au reușit să intre în apartament, întrucât femeie nu mai răspundea. De urgență la fața locului salvatorii au efectuat deblocarea ușii de la intrare, reușind să ofere accesul lucrătorilor medicali către pacientă. 

Persoana se afla la podea, după ce a căzut în intenția de a deschide ușa. În mai puțin de 5 minute aceasta a primit îngrijiri de rigoare întrucât a suportat hipertensiune arterială. Viața acesteia nu este în pericol. 

Potrivit datelor IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 50 de situații de risc. În mare partea acțiunile angajaților Inspectoratului au fost orientate la lichidarea focarelor de ardere, dar și deblocări de uși.

Lasă un comentariu