Evenimentul zilei

Lun03252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Bucureștiul oferă aproape un milion de euro pentru reabilitarea parcului „Valea Morilor”

Bucureștiul oferă aproape un milion de euro pentru reabilitarea parcului „Valea Morilor” Recomandat

16 Mai 2018 - 

Primăria municipiului Chişinău va beneficia de un grant în valoare de peste 18, 97 milioane lei sau peste 920 mii EURO din partea Consiliului local Sectorul I Bucureşti pentru reabilitarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor", potrivit Radio Chișinău.

 

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, se află, astăzi, într-o vizită oficială în capitala României, Bucureşti.

Scopul vizitei primarului interimar de Chişinău în municipiul Bucureşti este semnarea Acordului de grant pentru finanţarea lucrărilor de reconstrucţie a scărilor din granit din Parcul „Valea Morilor". 

În acelaşi timp, Primăria municipiului Chişinău îşi asumă cheltuielile în proporţie de 5% din valoarea totală a proiectului, ceea ce constituie circa 945 mii lei, dar şi cheltuielile de proiectare, asistenţă tehnică, lucrări de efectuare a expertizelor documentaţiei de proiect şi supraveghere tehnică a lucrărilor de execuţie.

Implementarea proiectului va începe în perioada imediat următoare, iar lucrările vor fi executate pe parcursul a 14 luni.

Lasă un comentariu