Evenimentul zilei

Joi05232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Fluidizarea traficului rutier din strada București intersecție cu bulevardul Dacia

Fluidizarea traficului rutier din strada București intersecție cu bulevardul Dacia

23 Mai 2018 - 

Primăria municipiului Chişinău anunță despre amenajarea pe strada București, tronsonul cuprins între str. Lev Tolstoi – bd. Dacia a unei benzi suplimentare de virare la dreapta, inclusiv a unei benzi de încadrare pe Viaduct pentru fluidizarea traficului rutier din zonă.

Măsurile întreprinse de municipalitate au scopul de a descongestiona traficul rutier de pe arterele care leagă sectoarele Centru și Botanica, în zona „Pieței Ovidiu”.

Serviciile municipale vor desfășura lucrări de strămutare a pilonilor rețelei de contact, de iluminat public, a obiectivelor de semafor, obiectivelor de monitorizare video a traficului rutier și amenajarea căilor pietonale. De asemenea, va fi reamplasată stația de așteptare a transportului public „Piața Ovidiu”.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară, se arată într-un comunicat al Direcţiei relaţii publice de la Primăria mun. Chişinău.

 

 

 

Lasă un comentariu