Evenimentul zilei

Ma05212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau VIDEO// Atenție la BUZUNARE! O femeie din capitală, reținută după ce a furat un portofel

VIDEO// Atenție la BUZUNARE! O femeie din capitală, reținută după ce a furat un portofel

06 Iunie 2018 - 

O femeie în vârstă de 36 ani, domiciliată în capitală, a fost reținută de oamenii legii, după ce a furat un portmoneu. 

Media

Potrivit polițiștilor, incidentul a avut loc marți în troleibusul de pe ruta nr.13, str. Docuceaev din capitală. Femeia, în timpul deplasării, a sustras din buzunarul unui bărbat în vârstă de 35 ani, portmoneul în care se aflau actele de identitate și mijloace bănești. Astfel prin acțiunile sale cauzând victimei un  prejudiciu în sumă de 550 de lei. 

Suspecta a fost reținută și escortată la inspectoratul de poliție a sectorului Centru pentru documentare. Este de menționat că bănuita anterior a mai fost judecată pentru infracțiuni similare.

Actualmente ea este  reținută pentru 72 ore în Izolatorul de detenție provizorie și este cercetată penal pentru săvârșirea infracțiunii de pungășie, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 la 42.500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

 

Lasă un comentariu