Evenimentul zilei

Vi03222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau VIDEO// Au atacat o tânără pe stradă și i-au furat geanta: Patru tineri, reținuți și cercetați penal pentru jaf

VIDEO// Au atacat o tânără pe stradă și i-au furat geanta: Patru tineri, reținuți și cercetați penal pentru jaf

12 Iunie 2018 - 

Doi tineri cu vârstele de 21 ani și 22 ani, originari din raioanele Anenii Noi și Ialoveni, cât și complicii acestora o tânără în vârstă de 24 ani și un tânăr de 18 ani, au fost reţinuți de către ofițerii de investigații ai Inspectoratului de Poliției Botanica, pentru că ar fi atacat  o tânără, deposedând-o de geantă în care se aflau bunuri materiale.

Media

Potrivit polițiștilor, incidentul a avut loc în dimineața zilei de patru 4 iunie, pe bulevardul Decebal din capitală, când  bănuiții au atacat o domnișoară în vârstă de 19 ani,  în timp ce se deplasa la domiciliu. Aceștea în mod deschis i-au sustras geanta în care se aflau: două telefoane mobile de model Iphone, bani și alte bunuri materiale, cauzîndu-i victimei un prejudeciu în sumă de 40.480 de lei. În cadrul acţiunilor de urmărire penală tinerii şi-au recunoscut vinovăţia, motivând că au comis infracțiunea din lipsă de bani.  Anterior acestea au fost judecaţi pentru infracţiuni analogice.

Bănuiții au fost reţinuți pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei  de Poliţie a mun. Chişinău,  fiind cercetați pentru infracțiunea de jaf, care conform legislației prevede pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani. 

 

Lasă un comentariu