Evenimentul zilei

Joi01242019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau VIDEO// Au furat bunuri în valoare de peste 1 milion de lei: Cinci bărbați, „specializați” în furturi din locuințe, REȚINUȚI

VIDEO// Au furat bunuri în valoare de peste 1 milion de lei: Cinci bărbați, „specializați” în furturi din locuințe, REȚINUȚI

13 Iunie 2018 - 

Cinci bărbați, cu vârsta cuprinsă între 26 și 32 de ani, care făceau parte dintr-un grup infracțional, suspectați de mai multe spargeri de locuințe (în special în cele din sectorul privat), au fost reținuți. Bănuiții sunt suspectați de furtul din trei locuințe din municipiul Chișinău, iar prejudiciul se ridică la aproximativ  1.500.000 de lei.

Media

Timp de trei  luni, cât au durat investigațiile, polițiștii au stabilit că, suspecții   acționau pe timp de noapte, când stăpânii nu erau acasă, prin forţarea geamurilor și sustrăgeau tot ce le cădea în mână (bani, bijuterii din aur, telefoane mobile).

În urma perchezițiilor la domiciliile bănuiților, polițiștii au depistat o parte din bunurile  furate. Suspecții originari din  UTA Găgăuzia și orașul Comrat, au fost  anterior judecaţi  pentru diverse infracţiuni. 

Suspecţii sunt reţinuţi pe un termen de 72 de ore și sunt cercetați penal pentru furt în proporții deosebit de mari. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia  riscă pedeapsă cu închisoare de la 7 la 12 ani.

 

Lasă un comentariu