Evenimentul zilei

Lun03252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau CARE sunt cauzele care au provocat incendiul de la un local din sectorul Buiucani al capitalei. Versiunile pompierilor

CARE sunt cauzele care au provocat incendiul de la un local din sectorul Buiucani al capitalei. Versiunile pompierilor

13 Iunie 2018 - 

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a lansat primele versiuni în cazul incendiului produs în localul de pe strada Ion Creangă 6/1 din capitală.

Potrivit informației Laboratorului Experimental Antiincendiar în urma cercetării statice și dinamice a locului incendiului specialiștii au înaintat teri versiuni. Prima versiune lansată de pompieri ar fi scurtcircuit în rețeaua electrică, a doua versiune este nerespectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea hotei, iar a treia versiune înaintată de specialiști este aducerea sursei de foc din exterior. 

Laboratorul experimental antiincendiar urmează să cerceteze toate ipotezele și să stabilească cea mai probabilă cauză de izbucnire a incendiului. Potrivit IGSU incendiul produs pe data de 12 iunie a afectat 100 de metri pătrați a acoperișului și parțial acoperișul unui bloc de locuit cu două nivele aflat în apropiere. 

Cauza finală și prejudiciul urmează să fie stabilite, iar toate concluziile IGSU vor fi incluse într-un raport care va fi remis organelor de drept, după finalizarea cercetării.   

Lasă un comentariu