Evenimentul zilei

Lun03252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau VIDEO// Doi tineri, reținuți pentru furt de baterii auto. CE pedeapsă riscă

VIDEO// Doi tineri, reținuți pentru furt de baterii auto. CE pedeapsă riscă

13 Iunie 2018 - 

Doi tineri de 19 şi respectiv 25 ani, originari din Chișinău și Ceadâr-Lunga, sunt cercetați penal pentru furt. Tinerii au fost observați, miercuri dimineața, de un echipaj mobil al Batalionului de patrulare și reacționare operativă, pe o stradă din sectorul Ciocana, în timp ce manifestau un comportament suspect.

Media

Ca urmare a perchezițiilor în automobilul de model Dacia Logan, în care se aflau aceștia, polițiștii au depistat trei acumulatoare pentru automobile. În urma audierilor, tinerii au recunoscut că au sustras acumulatoarele de la trei automobile din sectorul Ciocana, care ulterior, urmau să le vândă pentru a obține un profit.

Suspecții sunt cercetați în libertate. Totodată, sunt demarate activități de investigaţii în acest sens, privind complicitatea lor în alte cazuri analogice săvârşite pe teritoriul capitalei. 

Conform legislaţiei în vigoare persoanele riscă amendă în mărime de la 32.500 de lei la 67.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Poliţia Capitalei atenţionează proprietarii de automobile, să doteze automobilele cu sisteme de alarmă moderne, în vederea prevenirii infracţiunilor de acest gen.

Lasă un comentariu