Evenimentul zilei

Sam05252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Un bărbat din capitală și concubina acestuia, cercetați penal pentru jaf

Un bărbat din capitală și concubina acestuia, cercetați penal pentru jaf

14 Iunie 2018 - 

Un bărbat în vârstă de 34 de ani și concubina acestuia de 19 ani, au fost reținuți de oamenii legii, fiind suspectați de comiterea unui jaf. 

Incidentul a avut loc în noaptea de 6 mai, când un bărbat de 49 de ani a alertat Poliția Capitalei, comunicând că a fost jefuit de o persoană necunoscută, în timp ce se afla pe strada I. Pelivan din sectorul Buiucani al capitalei. Potrivit lui, atacatorul l-ar fi agresat fizic şi deposedat de telefon mobil şi bani în sumă de 7.000 de lei, prejudiciul material constituind suma totală de 10.000 de lei.

Conform informaţiilor acumulate de polițiști, bănuitul împreună cu concubina sa ar fi planificat din timp scenariul jafului. Aceştia aflându-se într-un local de agrement, au decis ca tânăra să facă cunoştinţă cu potenţiala victimă, iar când se vor deplasa spre domiciliu să fie atacat şi deposedat de bunuri. 

Respectiv după ce au chefuit în local,  victima s-a deplasat împreună cu bănuita pe strada I. Pelivan,  unde agresorul s-a apropiat de el, lovindu-l violent în regiunea capului l-a deposedat de bunuri, după care a fugit într-o direcţie necunoscută.

Bănuitul este plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, iar concubina lui este cercetată în stare de libertate. Conform legislației în vigoare persoanele riscă de la 5 până la 7 ani de închisoare.

Lasă un comentariu