Evenimentul zilei

Mie02202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau VIDEO// O femeie în vârstă de 65 de ani, salvată dintr-un apartament cuprins de fum

VIDEO// O femeie în vârstă de 65 de ani, salvată dintr-un apartament cuprins de fum

04 Iulie 2018 - 

În după amiaza zilei de marți, 3 iulie, pompierii Detașamentului salvatori sectoru Botanica din capitală au intervenit pentru a salva o femeie în vârstă de 65 de ani dintr-un apartament cuprins de fum. 

Media

Potrivit IGSU, intervenția a avut loc la ora 16.05 minute  într-un bloc de pe str. Cuza Vodă din capitală, unde o  persoana aflată în stare avansată de ebrietate risca să se intoxice cu fum în urma arderii unei cratițe pe aragazul conectat. 

Apelul la Serviciul 112 a fost efectuat de vecini, care erau îngrijorați de fumul dens, dar și de faptul că femeia nu deschidea ușa. La fața locului au intervenit două autospeciale cu două echipe de pompieri. 

Salvatorii au reușit să intre în interiorul apartamentului de la etajul 5,  folosind autoscara de intervenție. În mai puțin de 5 minute aceștia au lichidat sursa de aprindere și au evacuat femeia din zona de risc. Pompierii au scos de urgență persoana, fără ca aceasta să inhaleze fum toxic. 

Toate circumstanțele acestui caz urmează a fi stabilite de specialiști. 

Potrivit IGSU de la începutul anului 2018, salvatori și pompierii au salvat din incendii 440 de persoane. În caz de situații de risc oamenii sunt îndemnați să apeleze pentru ajutor Serviciul 112. 

Lasă un comentariu