Evenimentul zilei

Dum05262019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau MOMENTE DE GROAZĂ pentru 113 pasageri. Un avion Air Moldova, lovit de trăsnet la 10 minute după decolare

MOMENTE DE GROAZĂ pentru 113 pasageri. Un avion Air Moldova, lovit de trăsnet la 10 minute după decolare Recomandat

29 Iulie 2018 - 

Un avion al companiei Air Moldova, care urma să efectueze cursa Chișinău - St. Petersburg, a fost lovit de un fulger la 10 minute după decolare. La bordul aeronavei se aflau 113 pasageri. Avionul a făcut calea întoarsă și a aterizat pe aeroportul din Capitală.

Potrivit purtătorului de cuvânt Air Moldova, Mihaela Josan, nimeni nu a avut de suferit.
„Compania Air Moldova informează că aeronava E190 care opera zborul 9U 183 pe destinația Chișinău- St. Petersburg,  a fost lovită de fulger aproximativ după 10 min de la decolare. Cu toate că nu a fost sesizată nicio neregulă la sistemul de zbor după acest incident, decizia comandantului de a întoarce aeronava înapoi pe Aeroportul Internațional Chisinau respectă procedura și toate normele de siguranță. Niciun pasager sau membru al echipajului nu a avut de suferit”, scrie în comunicatul Air Moldova.

Compania aerieană precizează că aeronava a aterizat în deplină siguranță. Pasagerii au fost debarcați și au primit asistența necesară la sol. Aeronava a fost supusă verificărilor tehnice amănunţite.

Lasă un comentariu