Evenimentul zilei

Joi02212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau VIDEO// Reținuți pentru consum de droguri. CE pedeapsă riscă patru tineri din capitală

VIDEO// Reținuți pentru consum de droguri. CE pedeapsă riscă patru tineri din capitală

30 Iulie 2018 - 

Patru tineri au fost reținuți de oamenii legii, fiind suspectați de păstrare și consum de substanțe narcotice. 

Media

Potrivit polițiștilor, aceştia au fost observaţi într-un automobil parcat pe o stradă din sectorul Ciocana, care la solicitarea poliţiştilor de a se prezenta, manifestau un comportament neadecvat, fiind suspectaţi de consumul drogurilor. 

Tinerii s-au dovedit a fi  locuitori ai capitalei cu vârstele cuprinse între 18 şi 26 de ani, iar asupra lor au fost depistate două aparate confecționate artizanal pentru consumarea drogurilor și două pachețele din hârtie în care se afla o substanță vegetală mărunţită de culoare gălbuie cu un miros specific.

Aceștia au fost escortaţi la Inspectorat pentru audieri şi stabilirea circumstanţelor, iar probele delicte au fost ridicate, sigilate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare.

Conform legislaţiei penale în vigoare suspecţii reţinuţi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11.000 de lei la 13.000 de lei sau închisoare de până la 2 ani.

 

Lasă un comentariu