Evenimentul zilei

Dum05262019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Explozie la o stație peco din Chișinău. O mașină de taxi a sărit în aer după ce instalația de gaz a automobilului a explodat în timp ce șoferul se alimenta

Explozie la o stație peco din Chișinău. O mașină de taxi a sărit în aer după ce instalația de gaz a automobilului a explodat în timp ce șoferul se alimenta

20 Septembrie 2018 - 

UPDATE. O mașină de taxi a sărit în aer după ce instalația de gaz a automobilului  a explodat în timp ce șoferul se alimenta la o benzinărie din capitală. Nimeni nu a avut de suferit, dar au fost avariate alte trei automobile care se aflau în acel moment în stația peco.

Totul s-a intamplat in aceasta dimineata in timp ce soferul se alimenta. La o benzinarie de pe strada Albisoara din centrul capitalei, un șofer de taxi a vrut să-și alimenteze mașina cu gaz. În timp ce alimenta instalația de gaz a explodat.  În momentul exploziei, în mașina, dar și în apropierea acesteia nu se afla nicio persoană, asa că nimeni nu a fost rănit.

Unul dintre martori ne-a povestit ca își aștepta rândul pentru a alimenta când a avuzit o bubuitură.

 "Eu nici n-am reușit să înțeleg ce s-a întâmplat, eram în mașină mă uitam pe telefon când bucăți din taxi  au lovit masina mea. Am văzut cum lumea de afară fugea în toate părțile, apoi am văzut mașina care a sărit în aer. Nu sunt singurul care am avut diverse avarii la mașină. Mai sunt încă trei mașini avariate. "

 Oamenii legii spun că în urma deflagrației, 4 vehicule au fost deteriorate. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii incidentului.

 Valeriu VITELARU, ofițer de urmărire penală la INSPECTORATUL DE POLIȚIE RĂȘCANI: "Am depistat partea din spate a caroseriei automobilului deteriorată și alte trei automobile la fel au fost deteriorate. Urmeaza sa stabilim cauza apariței exploziei."

 


Rezervorul unei mașini a explodat în această dimineață la o stație peco din Chișinău. Din imagini se vede că o bună parte din automobilul Dacia Logan a fost distrusă. Deocamdată, nu se știe dacă cineva a avut de suferit.

Rezervorul unei mașini a explodat în această dimineață la o stație peco din Chișinău. Din imagini se vede că o bună parte din automobilul Dacia Logan a fost distrusă. Deocamdată, nu se știe dacă cineva a avut de suferit.
Vom reveni cu amănunte

Lasă un comentariu