Evenimentul zilei

Vi02282020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau EMOȚII MARI. Sivia Radu ajutată de premier pentru a prezenta în ordine cele patru proiecte ale ministerului pe care-l conduce

EMOȚII MARI. Sivia Radu ajutată de premier pentru a prezenta în ordine cele patru proiecte ale ministerului pe care-l conduce Recomandat

04 Octombrie 2018 - 

Silvia Radu a participat la pentru prima oară la ședința Guvernului în calitate de ministrul al sănătății. Emoțiile și-au spus cuvântul și fostul primar interimar a reușit să se încurce, nu știa ce trebuie să facă, mai precis să încurce oridinea de prezentare a celor patru proiecte ale Ministerului pe care-l conduce de  săptămână.

Ieri, 3 octombrie, a avut loc prima ședință a Guvernului cu participarea noilor miniștri Silvia Radu și Nicolae Ciubuc. Ministrul Sănătății, Sivia Radu, a avut emoții în timp ce prezenta proiectele, care au fost patru la număr și la un moment dat s-a dezorientat și nu știa ce proiect trebuie să prezinte.

Inițial, Radu a prezentat primul proiect privind aprobarea Regulamentului cu privire la modul de stabilire și plată a alocațiilor lunare de stat unor categorii de populație, însă când să-l prezinte pe al doilea … s-a dezorientat ușor. După ce a răsfoit prin proiectele pe care le avea pe masă și cu ajutorul premierului care i-a indicat că trebuie să citească următorul proiect conform ordinii de zi, Radu l-a găsit și a citit informațiile pe care și le-a adus cu ea.

La prima sa ședință de Guvern s-a aflat și ministrul Agriculturii Nicolae Ciubuc, cel din urmă a prezentat opt proiecte.

Amintim că, săptămâna trecută Silvia Radu și Nicolae Ciubuc au fost învestiți în funcțiile de miniștri de către Președintele Parlamentului, Andrian Candu, care a asigurat interimatul funcției de Președinte al țării, după ce Dodon a refuzat repetat să-i numească pe cei doi în funcție.

Lasă un comentariu