Evenimentul zilei

Sam05252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Explozia din sectorul Râșcani: 18 persoane au fost cazate la Spitalul Feroviar, iar alte trei persoane rămân internate la Spitalul de Urgență

Explozia din sectorul Râșcani: 18 persoane au fost cazate la Spitalul Feroviar, iar alte trei persoane rămân internate la Spitalul de Urgență

09 Octombrie 2018 - 

18 persoane evacuate din scara afectată de explozie au fost cazate temporar la Spitalul Feroviar din Capitală, iar alte trei persoane traumatizate, dintre care și un pompier, rămân a fi internate la Institutul de Medicină Urgentă. 

Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) pe bulevardul Moscova 11/5 continuă funcționarea celulei de criză. Pentru lichidarea consecințelor situației excepționale sunt antrenați peste 100 de pompieri, polițiști și carabinieri. Responsabilii sunt implicați în gestionarea situației pentru lichidarea consecințelor deflagrației. 

Salvatorii continuă deblocarea plitelor de beton și demontarea fragmentelor construcțiilor care au avariat apartamentele de la etajele 14, 15 și 16 a scării nr. 6. În curtea blocului funcționează un cort instalat de IGSU, unde voluntarii donează bunuri de primă necesitate. 

 

Lasă un comentariu