Evenimentul zilei

Joi03212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau VIDEO// Vizita președintelui Turciei, Recep Erdogan: CE măsuri de securitate se iau la Chișinău

VIDEO// Vizita președintelui Turciei, Recep Erdogan: CE măsuri de securitate se iau la Chișinău Recomandat

17 Octombrie 2018 - 

Pe parcursul zilei de astăzi, 17 octombrie, în timpul vizitei președintelui Turciei, Recep Erdogan, în municipiul Chișinău va fi restricționată circulația rutieră pe unele tronsoane și va fi interzisă parcarea unităților de transport, relatează IPN.

Media

VC: privesc.eu

Livii Baziuc, șeful Inspectoratului Național de Patrulare, a spus în cadrul unui briefing de presă că va fi sistată circulația rutieră pe bulevardele Dacia, Ștefan cel Mare, străzile Pușkin, Vlaicu Pârcălab, Serghei Lazo. Transportul public va fi redirecționat de pe bd. Ștefan cel Mare pe strada București. În perimetrul străzilor Vlaicu Pârcălab, 31 august, Sfatul Țării, Columna, parcarea automobilelor va fi interzisă. În timpul deplasării delegației oficiale, va fi sistată activitatea stațiilor PECO.

Marin Maxian, șeful Direcției generale securitate publică a Inspectoratului General al Poliției, a spus că măsurile date sunt specifice tuturor statelor care primesc în vizită demnitarii care beneficiază de pază. „Cetățenii, pe perioada de deplasare a coloanei oficiale, atunci când vor vedea poliția în acțiune, să se abțină de la ieșirile pe balcoane deschise, acoperișuri”, a îndemnat Marin Maxian.

Limitările de acces în anumite locuri vor fi temporare. Cetățenii care locuiesc în zona restricțiilor vor putea intra în baza permiselor speciale. Întrebat despre protestul de la ambasada Turciei, programat pentru ora 12.00, al Mișcării de Rezistență Națională ACUM, Marin Maxian a spus că poliția, în funcție de acțiunile acestora, va interveni.

Lasă un comentariu