Evenimentul zilei

Dum05262019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Trafic rutier SUSPENDAT pe anumite tronsoane ale străzilor 31 August și Tighina

Trafic rutier SUSPENDAT pe anumite tronsoane ale străzilor 31 August și Tighina

04 Decembrie 2018 - 

Circulația transportului pe anumite tronsoane ale străzilor 31 August 1989 și Tighina din capitală va fi sistată începând de astăzi, 4 decembrie, până pe 30 decembrie. 

Primăria municipiului Chișinău informează că traficul rutier va închis în legătură cu executarea lucrărilor de modernizare a trei străzi din zona centrală a capitalei, relatează IPN. Sistările vor avea loc pe pe strada 31 August 1989, tronsonul cuprins între strada Al. Pușkin și Vlaicu Pârcălab, având în vedere necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare. 

Tot în aceiași perioadă, în legătură cu lucrările de reabilitare a rețelelor, va fi sistată circulația pe strada Tighina, tronsonul cuprins între strada Alexandru Bernardazzi și strada Alexei Mateevici.

De asemenea, de pe 9 până pe 30 decembrie, traficul rutier pe strada Tighina, tronsonul cuprins între strada Avram Iancu și strada Alexandru cel Bun va fi închis în legătură cu planificarea executării lucrărilor de pozare a rețelelor inginerești.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară. 

Lasă un comentariu