Evenimentul zilei

Dum06162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Un bărbat și o femeie au decedat în urma unui accident pe strada Muncești din capitală

Un bărbat și o femeie au decedat în urma unui accident pe strada Muncești din capitală

03 Ianuarie 2019 - 

Un bărbat și o femeie, ambii de 31 de ani, au decedat într-un accident rutier produs pe strada Muncești din capitală, noaptea trecută, în jurul orei 1.00. Alți doi pasageri din același automobil, de 28 și 29 de ani, s-au ales cu leziuni corporale.

Solicitată de IPN, Natalia Stati, ofițer de presă al Direcției de poliție a municipiului Chișinău, a declarat că accidentul a avut loc cu implicarea a trei unități de transport. Potrivit versiunii preliminare, automobilul în care se aflau patru persoane s-a tamponat cu un alt automobil în care se afla doar șoferul, acesta fiind proiectat într-un pilon, apoi în cel de-al treilea automobil, unde se afla șoferul și o pasageră, care a avut și ea de pătimit. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. 

Miercuri ziua și joi noaptea, au avut loc șase accidente rutiere, în urma cărora au decedat trei persoane, iar alte opt au ajuns la spital.

Lasă un comentariu