Evenimentul zilei

Ma02182020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Ruslan Codreanu cere demisia unui șef de la Direcția transport

Ruslan Codreanu cere demisia unui șef de la Direcția transport

13 Mai 2019 - 

Natalia Homei, şefa Direcţiei implementare şi supervizarea proiectelor din cadrul Direcţiei municipale transport public şi căi de comunicaţie, urmează fie demisă la solicitarea primarului interimar al Chişinăului, Ruslan Codreanu. 

„Astăzi este pentru prima dată când solicit deja oficial eliberarea şefului direcţiei responsabile de calitatea executării lucrărilor de către agenţii economici. Este direcţie separată responsabilă nemijlocit de monitorizarea executării lucrărilor”, a declarat primarul la şedinţa operativă de la Primărie. 

Primarul susţine că a fost săptămâna trecută în inspecţie pe strada Creangă, iar ulterior a primit foarte multe plângeri de la cetăţeni referitor starea părţii carosabile de pe această stradă. Edilul spune că nu o singură dată  a atenţionat că se atestă o iresponsabilitate totală în ceea ce ţine de executarea lucrărilor.   

Potrivit edilului, responsabilii din cadrul direcţiei vizate trebuie să se afle zilnic în teritoriu ca să monitorizeze calitatea lucrărilor, parametrii tehnici, precum şi dacă se respectă termenele, iar în caz contrar să aplice penalităţi, lucruc are nus e face. 

Ruslan Codreanu a solicitat conducerii Direcţiei transport să iniţieze o anchetă de serviciu în acest sens. 

Lasă un comentariu