Evenimentul zilei

Vi05292020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Piața Centrală are o nouă conducere

Piața Centrală are o nouă conducere

24 Iunie 2019 - 

În fruntea întreprinderii municipale „Piața Centrală” a fost numit un nou director. Este vorba despre Viorel Braga, om de afaceri, care a fost prezentat la ședința Primăriei luni, 24 iunie, scrie IPN.

Pentru funcțiile de vicedirector primarul interimar Ruslan Codreanu i-a propus pe Vlad Nicolaescu și Ion Romanenco, însă aceștia urmează să fie numiți în funcție de către directorul Pieței.

„Rugămintea mea către colegi a fost ca și către anteriorii directori – comunicare cu toți agenții economici, susținerea producătorilor autohtoni, crearea condițiilor adecvate, modernizarea Pieței Centrale, salubrizarea perimetrului Pieței, transparență și tot ce înseamnă servicii online”, a notat Ruslan Codreanu. 

Viorel Braga a spus că decomandată este prematur să facă declarații, mai întâi urmează să se documenteze. Întrebat de jurnaliști în ce domeniu își desfășoară activitatea, noul director a spus că este vorba despre alimentație publică, inițiindu-și afacerea în 2010. Acesta își propune să vină cu schimbări, astfel încât produsele autohtone să fie valorificate, acestea fiind și sigure pentru sănătatea consumatorilor.

La sfârșitul săptămânii trecute, Ruslan Codreanu a demis conducerea „Pieței Centrale”, din cauza acuzațiilor de corupție din partea comercianților și agenților economici care activează pe teritoriul pieței.

Lasă un comentariu