Evenimentul zilei

Lun05252020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Vezi cum s-a încheiat concursul pentru funcția de judecător la CC din partea Parlamentului

Vezi cum s-a încheiat concursul pentru funcția de judecător la CC din partea Parlamentului

25 Iulie 2019 - 

Deputatul Partidului Democrat Sergiu Sîrbu, care este și membru al Comisiei juridice, numiri și imunități, anunță că Nicolae Eșanu și Vladimir Grosu sunt candidații selectați în urma concursului pentru funcția de judecător la Curtea Constituțională, din partea Parlamentului.

 

Președintele Comisiei, deputatul fracțiunea PAS, Blocul ACUM, Sergiu Litvinenco, nici nu confirmă și nici nu infirmă cele două candidaturi, menționând că în scurt timp urmează să fie emis un comunicat de presă la acest subiect.

„După o zi lungă și intensă am încheiat concursul la funcția de judecător la CC. După totalizare învingători sunt Nicolae Eșanu și Vladimir Grosu. Felicitări candidaților selectați! Sperăm ca majoritatea parlamentară să respecte decizia și să voteze noii judecătorii la CC”, scrie Sergiu Sîrbu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Președintele Comisiei juridice, Sergiu Litvinenco, a declarat: „În scurt timp vom veni cu un comunicat de presă în numele Comisiei și vă vom spune totul”.

În total în concurs s-au înscris 17 candidați, iar unul dintre ei a fost exclus din competiție.

Lasă un comentariu