Evenimentul zilei

Ma11192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Panorama Au început cursele de cai de la Royal Ascot, Reino Unido, cel mai important eveniment hipic şi social din Marea Britanie

Au început cursele de cai de la Royal Ascot, Reino Unido, cel mai important eveniment hipic şi social din Marea Britanie

19 Iunie 2019 - 

Şi anul acesta cursele de cai de la Ascot demonstrează că britanicii sunt regii tradiţiilor şi că trebuie să te îmbraci conform acestora, însă nimeni nu a fost mai bine inspirată ca ducesa de Cambridge, Kate Middleton, care a atras toate privirile, relatează miercuri EFE.

Au început cursele de cai de la Royal Ascot, Reino Unido, cel mai important eveniment hipic şi social din Marea Britanie care se desfăşoară între 18 şi 22 iunie şi care anul acesta i-a avut ca participanţi pe aproape toţi membrii familiei regale. Ducii de Sussex au fost marii absenţi alături de prinţul consort Philip de Edinburgh.
Totuşi, stilul şi graţia cu care ducesa de Cambridge s-a plimbat pe hipodrom au reuşit să eclipseze orice prezenţă, chiar şi cea a invitatei speciale, regina Maxima a Olandei care şi-a prelungit vizita în Marea Britanie după ce soţul ei, regele Willem-Alexander, a fost distins cu Ordinul Jartierei (Order of the Garter) de regina Elisabeta a II-a.
Kate Middleton a ales pentru această ocazie o rochie bleu ciel din voal de mătase cu mâneci transparente şi închisă la gât cu o panglică elegantă. Aşa cum cere eticheta la Ascot, soţia prinţului William a asortat o pălărie în acelaşi ton bleu ciel ornată cu o floare cochetă în partea stângă. Pantofii argintii au completat această ţinută pentru o după-amiază la hipodrom.
Regina Maxima a Olandei a preferat o rochie în nuanţe nud la care a asortat o pălărie spectaculoasă ornată cu flori de toamnă. Maxima a venit cu trăsura însoţit-o de regina Elisabeta a II-a, gazdă a evenimentului, care a optat de asemenea pentru un taior albastru.
Ducesa de Cornwall a ales în schimb o rochie şi un pardesiu roz pal şi o pălărie mai discretă, în timp ce prinţesa Ana a purtat o pălărie cu pene. Prinţesele Eugenie şi Beatrice de York, fiicele prinţului Andrew şi ducesei de York, au optat de asemenea pentru nuanţele de albastru pentru rochiile lor, la care au asortat o tocă mai discretă.

Lasă un comentariu