Evenimentul zilei

Joi08062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Panorama Compania Bosch prezintă ceasurile de bord 3D

Compania Bosch prezintă ceasurile de bord 3D

14 August 2019 - 

Compania Boch a proiectat un nou ceas de bord pentru vehicule, care oferă o imagine 3D! Șoferul va putea vedea imaginea tridimensionată fără a folosi ochelari speciali sau vreun sistem de urmărire a ochilor.

Aparatul folosește o tehnologie 3D pasivă, care combină două cadre în unul, creând astfel o imagine 3D. Potrivit oficialilor Bosch, noua invenție va permite încadrarea a unui volum mai mare de informație într-un display de dimensiuni modeste. Plus la asta, imaginea tridimensională va deveni și un asistent a șoferului, sore exemplu camera retrovizoare va deveni mai informativă și va descrie mai detaliat situația din spatele automobilului, la fel se va întâmpla și cu sistemul de navigare, acolo unde deja nu ve-ți mai încurca ieșirile de pe drumurile principale, sau intersecțiile în care aveți nevoie să virați.
Data lansării noului sistem încă nu a fost anunțată, însă cei de la Bosch sunt deja pregătiți să semneze contracte cu constructorii auto. Noua tehnologie poate fi folosită pentru orice display indiferent de dimensiune sau formă!

Lasă un comentariu