Evenimentul zilei

Lun02172020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Chisinau Panorama
17 Feb 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Organizatorii maratonului de la Tokyo, programat pe 1 martie, au decis ca la start să se alinieze doar sportivii de elită, pentru a evita riscul propagării coronavirusului în Japonia, unde numărul cazurilor continuă să crească, relatează EFE, citat de Agerpres.

17 Feb 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Un inel pierdut în urmă cu 47 de ani în Statele Unite a fost descoperit într-un parc din Finlanda, scrie The Guardian, citat de DIGI24. Debra McKenna a primit bijuteria de la soțul său, în 1973, însă, din greșeală l-a uitat într-un magazin. 

17 Feb 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Teama de coronavirus a dus nu numai la cumpărături impulsive, în Hong Kong, ci și la jafuri. Poliția a anunțat că investighează un furt de hârtie igienică în valoare de aproape 100 de lire sterline, relatează BBC, citat de DIGI24.

17 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Prima zi a săptămânii aduce surprize în sfera dragostei, dar și decizii care ar putea schimba destine. Vești bune vin și pe plan profesional. Se întrevăd oportunități mari în carieră, iar o discuție ce se anunța a fi dificilă se termină cu rezultate foarte bune.

16 Feb 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Cele trei dispozitive din seria Galaxy S20 sunt puternice, bine construite şi echipate cu componente hardware actualizate pe toate planurile. Fie că vorbim despre procesor, display sau camere foto, toate au fost îmbunătăţite semnificativ faţă de modelele Galaxy S10 de anul trecut, realtează GO4IT.

16 Feb 2020
by  - 
Publicat în Curiozitati

La nivel global, sunt 63 miliardari cu vârste sub 40 ani, care au o avere totală de 265 miliarde lei, Kylie Jenner, surorile Alexandra şi Katharina Andresen şi Gustav Witzoe fiind primii trei miliardari tineri din lume.

16 Feb 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Epidemia de coronavirus izbucnită în China ar putea genera efecte negative asupra creşterii economice la nivel global în anul 2020, a declarat, duminică, directorul Fondului Monetar Internaţional (FMI), Kristalina Georgieva, relatează Mediafax.

16 Feb 2020
by  - 
Publicat în Curiozitati

Un muzeu din Pennsylvania a descoperit că are un tablou de Rembrandt şi că nimeni nu a avut idee despre preţiosul exponat şi abia după ce au fost aplicate tehnici ultramoderne de restaurare cercetătorii au descoperit despre ce este vorba, arată platforma Artnet News.

16 Feb 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Regatul Unit va „închide robinetul” pentru străinii slab calificaţi şi le va solicita tuturor lucrătorilor calificaţi care doresc să vină în această ţară să aibă oferte de muncă ferme şi să îndeplinească cerinţe salariale şi de cunoaştere a limbii engleze, potrivit regulilor care se vor aplica din 2021, transmite Reuters, citat de Agerpres

16 Feb 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Cercetători de pe patru continente au elaborat o serie de studii despre cauzele genetice ale cancerului, oferind o perspectivă exhaustivă asupra a peste 2.600 de tumori din 38 de ţesuturi, relatează Nature.

16 Feb 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Populara emisiune tv din SUA „House Hunters”, care caută o locuinţă de vis pentru a veni în ajutorul familiilor, a stârnit senzaţie în ultimul său episod prin căutarea căminului potrivit pentru „o convieţuire în trei”, relatează AFP, citat de Agerpres

16 Feb 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Guvernul japonez a oferit 2.000 de dispozitive iPhone pasagerilor blocaţi pe nava de croazieră Diamond Princess, unde au fost confirmaţi peste 200 de pacienţi infectaţi cu coronavirus.

16 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Cei care se confruntă cu gesturi sau mesaj bizare, chiar misterioase, ar trebui să lase deoparte explicațiile complexe. Cineva încearcă să le atragă atenția și, se pare, a găsit metoda potrivită. De aici e doar o problemă de timp până când lucrurile vor prinde contur, în special în dragoste.

Pagina 1 din 549