Evenimentul zilei

Mie01222020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Horoscop
Evenimentul zilei - Horoscop
22 Ian 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii vin cu veşti foarte bune pentru nativii zodiacului, în această zi. Aveţi grijă de sănătatea voastră şi de cei dragi sufletului vostru. În ceea ce priveşte sfera finanţelor, unii nativi au oportunitatea de a avansa în plan profesional.

20 Ian 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Este o zi plină de acțiune și dinamism, în special în sfera dragostei, acolo unde se lucrurile se mișcă rapid, dar confuz. Nu este exclus ca unele zodii să rămână cu sentimente contradictorii după o experiență pe care și-au imaginat-o cu totul altfel.

19 Ian 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Ultima zi a săptămânii este momentul ideal pentru a face un bilanț, atât în dragoste, cât și pe plan profesional. Mai mult ca oricând, s-ar putea face resimțită nevoia de a trece la nivelul următor, în relația de cuplu, carieră sau chiar o prietenie.

18 Ian 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Zi complicată în dragoste, pentru mai multe zodii. Este posibil ca anumite decizii luate la momentul nepotrivit să aibă consecințe greu de anticipat. Instinctul rămâne cel mai bun prieten. Dacă ceva pare în neregulă, asta înseamnă că există un risc pe care trebuie să-l iei în considerare înainte de a acționa.

17 Ian 2020
Publicat în Horoscop

- Berbec:
Este foarte posibil să apelezi la metodele bine cunoscute de rezolvare a conflictelor, care, deși sunt contraproductive, îți aduc o satisfacție de moment.

16 Ian 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Dorințele devin realitate, în special pentru cei care lasă îndoielile la o parte și trec la acțiune, indiferent de riscuri. Există și posibilitatea unor dezamăgiri în dragoste, însă acestea reprezintă doar drumul ce trebuie parcurs pentru o viață mai bună.

15 Ian 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Este posibil ca problemele de ieri să ajungă să se manifeste inclusiv prin mici dereglări ale stării de sănătate. Ar fi bine să te ocupi mai mult de tine și să îi lași în pace pe ceilalți.

14 Ian 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii au veşti foarte bune pentru nativii zodiacului în această zi. Aveţi şansa de a vă întâlni sufletul pereche ori de a vă îndeplini un vis. Munciţi mai mult, depuneţi efort, iar succesul va veni mai repede decât vă aşteptaţi. 

13 Ian 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Este o zi specială, care te invită să descoperi cele mai frumoase calități ale celor din jur și să îți amintești, dacă ai uitat, că și tu le ai ascunse, pe undeva.

12 Ian 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Este o zi destul de relaxantă, poate nu atât cât ți-ai fi dorit, dar responsabilitățile au și partea lor plăcută, pe care o vezi, atunci când vrei.

11 Ian 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Ai parte de o zi care te invită la așezarea unor experiențe la locul potrivit. Pentru asta, însă, trebuie să fi depus efortul de a le înțelege rostul.

10 Ian 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii anunţă veşti extraordinare pentru nativi în această zi. Fie că vorbim despre afaceri, ori relaţii amoroase, bucuria va fi nelipsită din viaţa voastră. Veţi avea parte de o surpriză din partea persoanei iubite sau a unei rude foarte apropiate.

09 Ian 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Este posibil să devii mai sensibil și să vrei să fii mai atent la nevoile reale ale celor din familie. Ar fi un lucru bun, mai ales pentru tine și echilibrul de care ai nevoie.

Pagina 1 din 97