Evenimentul zilei

Sam08242019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Horoscop
Evenimentul zilei - Horoscop
23 Aug 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Horoscop 23 august 2019. Aceasta este zodia cu mari probleme în viața de cuplu! Și asta nu e tot. Suferă de oboseală cronică, iar intuiția îi lipsește cu desăvârșire.

22 Aug 2019
Publicat în Horoscop

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o s-avem fler în afaceri.

21 Aug 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi plină de surprize pentru unii nativi. Aveţi curaj şi spuneţi ceea ce simţiţi faţă de persoana iubită. Astrologii întrevăd schimbări majore la serviciu, dar şi bucurii în dragoste.

20 Aug 2019
Publicat în Horoscop

-Berbec
Nota pozitivă în care ai început săptămâna trecută se resimte şi astăzi, în sensul că ai un tonus mental bun şi capacitatea de a înţelege foarte bine tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Problema constă însă în faptul că superiorii par să nu fie conştienţi de acest lucru sau poate chiar au o atitudine condescendentă în ceea ce te priveşte. Nu este de mirare aşadar dacă ai impresia că ţi se insultă inteligenţa şi atmosfera dintre voi este una foarte tensionată. Trebuie să-ţi aduci aminte că cel mai deştept cedează. Nu rezolvi nimic dacă arunci gaz pe foc.

18 Aug 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Vești importante pentru acești nativi. Vor avea o nouă relație amoroasă.

16 Aug 2019
Publicat în Horoscop

 – Berbec:
Te poți confrunta cu numeroase complicații pe care le provoacă dorințele tale, cele nemărturisite, poate chiar cele care nici ție nu îți sunt clare.

15 Aug 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Horoscop 15 august 2019. Aceasta este zodia care va avea probleme cu banii și trebuie să fie foarte atentă și la serviciu. Nu are voie să riște absolut nimic. Profesorul Radu Ștefănescu ne spune ce ne-au prezis stelele astăzi.

14 Aug 2019
Publicat în Horoscop

-Berbec
Astrele te îndeamnă astăzi să-ţi găseşti mai mult timp pentru hobby-uri şi să petreci mai mult timp de calitate cu familia. Concentrându-ţi mai mult atenţia asupra lor, ai putea fi tentat(ă) să faci unele cheltuieli întru satisfacerea unor dorinţe personale sau a unor hatâruri ale partenerului sau copiilor. În consecinţă, s-ar putea să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus. Cercetează piaţa mai atent pentru că s-ar putea să găseşti o ofertă mai avantajoasă în altă parte. De asemenea, această zi nu este una potrivită nici pentru speculaţii financiare, care riscă să nu-ţi aducă profiturile la care ai sperat la început.

13 Aug 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Înainte să poposească în Vărsător, Luna formează o conjuncţie cu Pluto retrograd din Capricorn, ceea ce face ca zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) să aibă parte de un început de zi cam agitat. După ce ajunge în Vărsător, îi lansează o opoziţie lui Mercur din Leu, motiv pentru care semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) s-ar putea simţi destul de presate să ia unele decizii în plan relaţional şi la locul de muncă.

12 Aug 2019
Publicat în Horoscop

-LEU
Aţi putea încerca un proiect pe cont propriu şi să vă orientaţi spre oameni care vă pot ajuta la nevoie, sponsori care să vă finanţeze. Se poate să primiţi banii pe care vi i-au promis mai de mult şefii sau poate vin din afacerile particulare şi se-aduna ceva în cont.

11 Aug 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec Ai parte de o zi care vine cu un tonus aparte, menit să te ajute să te întorci la optimism, la o viziune mai luminoasă despre lume și viață.

10 Aug 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
S-ar putea să te confrunți cu situații din care să nu înțelegi mare lucru, mai ales dacă tei vei afla la serviciu. Este necesar să ai răbdare și să fii binevoitor cu cei din jur.

Pagina 1 din 91