Evenimentul zilei

Sam01182020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Panorama
Evenimentul zilei - Panorama
18 Ian 2020
by  - 
Publicat în Curiozitati

Spaţiul din jurul Terrei este populat cu asteroizi de toate mărimile, în funcţie de orbita pe care aceştia o au există riscul unor coliziuni între aceşti asteroizi şi Pământul. 

18 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Un miliardar din Spania a primit o amendă de 52 de milioane de euro şi o pedeapsă de 18 luni de închisoare, după ce a încercat să scoată ilegal din ţară un tablou de Pablo Picasso, fără permisiunea autorităţilor, relatează DW, citat de Descoperă.

18 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Uniunea Europeană a tăiat dramatic în acest an din fondurile dedicate asistenţei de preaderare pentru Turcia din cauza unei dispute pe tema forajelor de gaze naturale din Marea Mediterană şi a ofensivei militare a Ankarei în Siria, relatează dpa, citată de Agerpres.

18 Ian 2020
by  - 
Publicat în Curiozitati

Profesorul universitar doctor Ruxandra Ulmeanu afirmă că în afară de astm şi BPOC (boală pulmonară obstructivă cronică) problema „esenţială” a poluării este legată de cancerul pulmonar, poluarea fiind al treilea factor de deces la nivel mondial, relatează Agerpres.

18 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Preşedintele SUA, Donald Trump, i-a cerut vineri ayatolahului Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, să fie atent la ce vorbeşte după o predică în care acesta a denunţat „clovnii americani” care mint, potrivit lui, în „cel mai vicios” mod, relatează AFP, citat de Agerpres.

18 Ian 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Zi complicată în dragoste, pentru mai multe zodii. Este posibil ca anumite decizii luate la momentul nepotrivit să aibă consecințe greu de anticipat. Instinctul rămâne cel mai bun prieten. Dacă ceva pare în neregulă, asta înseamnă că există un risc pe care trebuie să-l iei în considerare înainte de a acționa.

17 Ian 2020
Publicat în Panorama

Guvernul regional al arhipelagului spaniol Insulele Baleare a adoptat vineri o lege prin care se doreşte combaterea turismului bazat pe consumul neîngrădit de băuturi alcoolice în unele localităţi populare printre tinerii europeni, relatează AFP.

17 Ian 2020
Publicat în Panorama

Site-ul american notează că nu se ştie deocamdată unde vor duce aceste discuţii, dar afirmă că regizorului Taika Waititi i s-a propus cu certitudine "să dezvolte un film 'Star Wars'''. Nici Disney, nici Lucasfilm, care deţin drepturile asupra acestei saga SF, nu au dorit să facă declaraţii pe această temă.

17 Ian 2020
Publicat în Panorama

HBO nu are planuri pentru un al doilea sezon al serialului "Watchmen", iar creatorul său, Damon Lindelof, nu este interesat să continue această producţie de televiziune inspirată dintr-o bandă desenată şi al cărei scenariu este semnat de Alan Moore şi Dave Gibbons, relatează EFE.

17 Ian 2020
Publicat în Calendar

17 ianuarie este a 17-a zi a calendarului gregorian.

17 Ian 2020
Publicat în Horoscop

- Berbec:
Este foarte posibil să apelezi la metodele bine cunoscute de rezolvare a conflictelor, care, deși sunt contraproductive, îți aduc o satisfacție de moment.

16 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Cea mai apropiată stea de Soare, pitica roşie Proxima Centauri, are încă o planetă pe orbită, conform unei descoperiri recente care trebuie însă să fie confirmată, relatează Space.com, citat de Agerpres.

16 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Activitatea vulcanică nu a condus la moartea dinozaurilor, susţin oamenii de ştiinţă pe baza unei analize a fosilelor marine, relatează Press Association, citat de Agerpres

Pagina 1 din 541