Evenimentul zilei

Lun10142019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate România
Evenimentul zilei - România
12 Oct 2019
by  - 
Publicat în România

Cel mai recent studiu referitor la obiceiurile de consum TV şi video arată că românii continuă să urmărească mai mult formatul clasic de televiziune – TV liniar – decât video online, iar 36% şi-ar schimba furnizorul de servicii TV pentru o oferă mai bună de canale HD şi Ultra HD.

12 Oct 2019
by  - 
Publicat în România

Custodele Coroanei Române, Margareta, şi principele Radu s-au întâlnit vineri, în ultima zi a vizitei pe care au efectuat-o în Olanda, cu Regele Willem-Alexander şi Regina Máxima ai Ţărilor de Jos, relatează Agerpres.

12 Oct 2019
by  - 
Publicat în România

Președintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă dimineață, în prima zi a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, un mesaj pe pagina de Facebook în care invită românii la vot, deoarece „miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – prezența la vot în număr mare este esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD”, relatează DIGI24.

12 Oct 2019
by  - 
Publicat în România

Campania pentru alegerile prezidenţiale a început sâmbătă, cu 14 candidaţi la funcţia de şef al statului şi cu noi măsuri - românii din diaspora pot vota la urnă pe parcursul a trei zile sau prin corespondenţă.

11 Oct 2019
Publicat în România

Premierul Viorica Dăncilă i-a solicitat vineri preşedintelui Klaus Iohannis să desemneze cât mai rapid un premier, care să se prezinte în faţa Parlamentului cu un Cabinet de miniştri şi un program de guvernare.

11 Oct 2019
Publicat în România

În România, președintele Klaus Iohannis are programate vineri negocieri cu partidele politice pentru formarea unui nou guvern.

10 Oct 2019
by  - 
Publicat în România

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că, din datele oficiale furnizate de autorităţile britanice cu privire la implementarea schemei de înregistrare (EUSS), rezultă că până la finalul lunii septembrie 280.600 de cetăţeni români s-au înregistrat deja pentru obţinerea noului statut (pre-settled şi settled status).

09 Oct 2019
Publicat în România

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că inclusiv unii parlamentari liberali vor vota împotriva moţiunii de cenzură, deoarece preşedintele Klaus Iohannis mizează în campania electorală pe confruntarea cu actualul guvern.

09 Oct 2019
Publicat în România

Ministrul român al Afacerilor Externe, Ramona-Nicole Mănescu, va efectua astăzi, 9 octombrie, o vizită în Republica Moldova, la invitaţia omologului său, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Nicu Popescu.

08 Oct 2019
by  - 
Publicat în România

O casă de jocuri de noroc anunță cotele celor zece principali pretendenți la funcția de președinte.

08 Oct 2019
by  - 
Publicat în România

În Uniunea Europeană sunt, în medie, 42 de angajaţi în sectorul serviciilor poştale la fiecare 10.000 de locuitori, ţările cu cea mai ridicată pondere a persoanelor angajate în serviciile poştale fiind Marea Britanie (61 de persoane angajate în serviciile poştale la 10.000 de locuitori), Cehia (60), Slovacia (58), Ungaria (55) şi Slovenia (52), arată datele publicate marţi de Eurostat, relatează Agerpres.

07 Oct 2019
Publicat în România

Liderul Pro România, Victor Ponta, "nu şi-a respectat cuvântul, nu şi-l va respecta nici în continuare faţă de nimeni", acesta fiind motivul principal pentru care PSD nu a negociat cu el în vederea formării unui viitor cabinet, Ponta dorind de fapt "să distrugă PSD", a afirmat luni premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al social-democraţilor.

Pagina 1 din 47