Evenimentul zilei

Ma05302017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara
28 Mai 2017
by  - 
Publicat în Din tara

Doi indivizi au spart lacătul reședinței de stat a bașcanului Găgăuziei și au încercat să pătrundă în interior. Anunțul a fost făcut de șeful Autonomiei, Irina Vlah, pe pagina sa de Facebook.

27 Mai 2017
Publicat în Din tara

Școala Profesională din orașul Florești a găzduit, vineri, „Forul meseriilor și al profesiilor și Târgul locurilor de muncă”. Acesta a avut scopul de a prezenta oferta educațională a instituției de învățământ și oferta locurilor de muncă din raion. 

23 Mai 2017
Publicat în Din tara

Inspectorii Echipelor Mobile au contracarat trei tentative de plasare pe piață a mai multor loturi de produse alimentare, inclusiv prohibite, după ce au stopat pentru verificări autovehiculele unor persoane despre care dețineau informații că sunt implicate în introducerea în țară, prin eludarea controlului vamal, a unor bunuri nedeclarate. 

22 Mai 2017
Publicat în Din tara

Angajații Serviciului Vamal au prevenit, în perioada 15–21 mai curent, zece tentative de scoatere ilegală din țară a unor loturi impunătoare de țigări, fiind reținute în vederea confiscării 23.140 de țigarete în asortiment, marcate cu timbru de acciz al Republicii Moldova.

21 Mai 2017
by  - 
Publicat în Din tara

Duminică 4 iunie, amatorii de pește sunt așteptați în satul Nimoreni, Ialoveni, la cea de-a doua ediție a ,,Festivalului Peștelui”.

16 Mai 2017
Publicat în Din tara

Elevii gimnaziului din Alcedar, raionul Șoldănești, vin cu soluții ingenioase pentru o școală cu consum zero de energie fosilă. Inițiativele elevilor au fost prezentate într-o lecție publică în cadrul cursului opțional „Surse de energie regenerabilă”, lansat de Proiectul Energie şi Biomasă, finanţat de Uniunea Europeană. 

14 Mai 2017
by  - 
Publicat în Din tara

Comisia Electorală Centrală informează că astăzi, 14 mai 2017, au loc alegeri locale noi în câteva localități din țară, în cadrul cărora vor fi aleși primarii satului Mereni din raionul Anenii Noi, al satului Hirova din raionul Călărași, al comunei Pervomaisc din raionul Căușeni, al comunei Țipala din raionul Ialoveni, al satului Ulmu din raionul Ialoveni, al satului Racovăț din raionul Soroca și al orașului Tvardița din raionul Taraclia.

14 Mai 2017
by  - 
Publicat în Din tara

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, codul galben de vreme instabilă se menține și pentru ziua de azi, 14 mai. Vor continua să cadă ploi de scurtă durată cu descărcări electrice și averse puternice pe arii extinse.

11 Mai 2017
by  - 
Publicat în Din tara

Pentru alegerile locale noi din 14 mai vor fi tipărite peste 21 de mii de buletine de vot. Cele mai multe vor fi tipărite pentru satul Mereni din raionul Anenii Noi – peste cinci mii, iar cele mai puține – pentru comuna Pervomaisc din raionul Căușeni – 1149, transmite IPN.

10 Mai 2017
by  - 
Publicat în Din tara

Un copil de doi ani din localitatea Bobulești, raionul Florești, este căutat de salvatori și polițiști. Ultima oară a fost văzut jucându-se pe malul râului Răut.

10 Mai 2017
Publicat în Din tara

Geniştii Armatei Naţionale au lichidat 96 de obiecte explozive descoperite în ultimele 72 de ore în raioanele Criuleni şi Orhei. 

05 Mai 2017
by  - 
Publicat în Din tara

Protest inedit la Drochia: Un cioban a venit în faţa primăriei cu 200 de capre. Cazul s-a întâmplat în satul Pervomaisk. Bărbatul a decis să protesteze în acest mod pentru că nu are unde paște cornutele.

02 Mai 2017
by  - 
Publicat în Din tara

Comisia Electorală Centrală a suspendat organizarea referendumului local din 21 mai, când locuitorii orașului Sângera, dar și cei din localitățile Dobrogea și Revaca din componența orașului, trebuiau să se expună cu privire la amplasarea în extravilanul orașului Sângera a Centrului de gestionare a deșeurilor periculoase, transmite IPN.

02 Mai 2017
by  - 
Publicat în Din tara

O fetiță de doi ani şi nouă luni a fost accidentată mortal în localitatea Parcani, raionul Călărași. Accidentul s-a produs în seara zilei de 1 mai.

Pagina 1 din 37