Evenimentul zilei

Vi09202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara
25 Iul 2019
Publicat în Din tara

O navă sub pavilion al R. Moldova, dar care aparține companiei DonbassTransitService Ltd, a fost reținută într-un port din Krasnodar, Federația Rusă.

31 Mai 2019
by  - 
Publicat în Din tara

Salvatorii din Ungheni au fost ridicați în regim de alertă în această dimineață, după ce în urma ploilor iazul din localitatea Alexeevca s-a scurs abundent în iazul Ceachir. Zeci de salvatori întreprind lucrări de fortificare a digului de protecție pentru ca apa scursă să nu inunde gospodăriile oamenilor.

29 Mai 2019
by  - 
Publicat în Din tara

Drumul de acces spre satul Micleşti și drumul Peresecina – Hîrtopul Mare – Ohrincea vor fi reabilitate. Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) și o companie de construcții din Republica Moldova au semnat miercuri, 29 mai, contractul de reparație. 

25 Mai 2019
by  - 
Publicat în Din tara

Ploile de vineri, 24 mai, au făcut prăpăd în mai multe localități din țară. Aversele au spălat porțiuni întregi de drum, au afectat hectare de culturi agricole. 

22 Mar 2019
by  - 
Publicat în Din tara

Geniştii Batalionului „Codru” de la Negreşti au lichidat un arsenal de muniţii în localitatea Marianca de Jos, raionul Ştefan Vodă.

14 Mar 2019
by  - 
Publicat în Din tara

Pompierii au fost solicitați să intervină, în ultimele 24 de ore, în 53 cazuri de stingere a focarelor de iarbă uscată. 

28 Feb 2019
by  - 
Publicat în Din tara

Doi moldoveni sunt cercetați pentru trafic ilicit cu mărfuri, după ce echipele mobile ale Serviciului Vamal au depistat în mașinile acestora mărfuri de peste 150.000 de lei. 

25 Ian 2019
by  - 
Publicat în Din tara

Peste 80 de camioane stau parcate pe marginea carosabilului pe traseele unde se atestă precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. 

11 Ian 2019
by  - 
Publicat în Din tara

Armata Naţională este pregătită să intervină cu militari şi unităţi de tehnică specială pentru lichidarea consecinţelor ninsorilor abundente.

01 Dec 2018
Publicat în Din tara

Proiectul a fost realizat cu suport financiar european, în cadrul Programului „Convenția primarilor, proiecte demonstraționale”

28 Noi 2018
by  - 
Publicat în Din tara

Oamenii legii au reținut un bărbat, suspectat de omorul celor doi adolescenți, de 15 și 17 ani, din Mereșeni, raionul Hâncești. Adolescenții au fost găsiți carbonizați, cu semne de moarte violentă, în casa lor mistuită de flăcări. Un amic al celor doi, în vârstă de 18 ani, a fost spitalizat la reanimare.

26 Noi 2018
by  - 
Publicat în Din tara

Organizații care fac parte din Rețeaua ONG-urilor regionale pentru combaterea torturii s-au reunit la Comrat, în prima ședință de lucru din Găgăuzia și cea de-a treia reuniune din cadrul Rețelei. La reuniune au participat reprezentanți ai organizațiilor din Comrat, Rîbnița, Tiraspol, Bender, Chișinău, Bălți și alte regiuni ale Moldovei, relatează IPN cu referire la un comunicat de presă al Institutul pentru Democrație din Comrat.

Pagina 1 din 67