Evenimentul zilei

Sam11172018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara
06 Noi 2018
by  - 
Publicat în Din tara

Geniştii Armatei Naţionale au dezamorsat şi neutralizat peste 20 de obiecte explozive de diferit calibru în luna octombrie.

01 Noi 2018
Publicat în Din tara

 Accident grav la Cahul cu implicarea a două mașini în apropiere de satul Tartaul de Salcie, Cahul. Patru persoane, printre care doi minori au fost internați la spital cu diferite traumatisme. Altor trei persoane li s-a acordat ajutor medical la fața locului. Incidentul s-a întâmplat aseară, 31 octombrie, în jurul orei 22:40, pe traseul R-32 din Cahul.

29 Oct 2018
by  - 
Publicat în Din tara

Pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au intervenit, în ultimele 24 de ore, la lichidarea a 39 focare de vegetație uscată. 

27 Oct 2018
by  - 
Publicat în Din tara

Un bărbat de 33 de ani a decedat împușcat, în abdomen, de către un coleg de vânătoare. Cei doi se aflau într-o barcă pe iaz, la vânat de rațe. S-a întâmplat sâmbătă, 27 octombrie, în raionul Ialoveni.

23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Din tara

Două cărți vechi de peste 100 de ani au fost depistate de vameșii de la Leușeni într-un microbuz care se întorcea din Danemarca. 

23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Din tara

O minoră în vîrstă de 15 ani a primit arsuri după ce a încercat să dea focul în sobă folosind benzină. 

19 Oct 2018
by  - 
Publicat în Din tara

Un bărbat în vârstă de 66 de ani și o femeie în vârstă de 64 de ani au fost găsiți decedați, în propria locuință din localitatea Munteni, raionul Cimișlia. 

15 Oct 2018
by  - 
Publicat în Din tara

La Stăuceni au fost lansate lucrările de construcție a complexului multifuncțional de importanță națională „Chișinău Arena”. 

13 Oct 2018
by  - 
Publicat în Din tara

Meteorologii au emis avertizare cod galben de îngheţuri pentru perioada 13-15 octombrie. În orele nocturne şi sâmbătă dimineaţa în zonele depresionare, iar duminică şi luni la suprafaţa solului şi izolat în aer se prevăd îngheţuri cu intensitatea de -1..-2 grade Celsius. 

11 Oct 2018
by  - 
Publicat în Din tara

Consiliile locale ar putea avea dreptul să stabilească interdicţii şi cerinţe privind salubrizarea și gestionarea deşeurilor de către unitățile de comerț, care își desfășoară activitatea pe teritoriul autorităţii administraţiei publice locale. Parlamentul, în ședința de joi, a votat completări ale Legii cu privire la comerțul interior, în prima lectură.

08 Oct 2018
Publicat în Din tara

 Fiul mai mic al lui Iurie Leancă a învățat în Marea Britanie pe banii lui Ilan Șor. Acesta din urmă a plătit peste 25 de mii de lire sterline pentru studiile lui Liviu Tristan Leancă, scrie Jurnal TV. Două transferuri au fost făcute prin intermediul unei firme din schema „furtului miliardului” către o instituție de învățământ din orașul Cambridge. Numele mezinului lui Leancă apare negru pe alb în rulajele companiei, una dintre cele utilizate de Șor pentru spălarea banilor sustrași din bănci prin credite. Vicepremierul Leancă pretinde că extrasele bancare ar minți, iar primarul de Orhei spune că nu-și amintește.

01 Oct 2018
by  - 
Publicat în Din tara

Republica Moldova are grave probleme legate de un proces accelerat de îmbătrânire care crește de la an la an, se precizează într-un raport al Biroului Național de Statistică (BNS). 

29 Sep 2018
by  - 
Publicat în Din tara

Serviciile electronice prestate de Agenția Servicii Publice (ASP) sunt printre cele mai des accesate e-servicii ale instituțiilor din țară. Din totalul de 40 de servicii ale ASP disponibile online, cel mai des sunt accesate cele din domeniul cadastrului. 

26 Sep 2018
Publicat în Din tara

Două automobile s-au ciocnit frontal în localitatea Peresecina, din raionul Orhei. Două persoane au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.

Pagina 1 din 66