Evenimentul zilei

Vi04272018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara 7 localități din țară își aleg azi primarii. Poate e și satul tău? Mergi la vot!

7 localități din țară își aleg azi primarii. Poate e și satul tău? Mergi la vot! Recomandat

14 Mai 2017 - 

Comisia Electorală Centrală informează că astăzi, 14 mai 2017, au loc alegeri locale noi în câteva localități din țară, în cadrul cărora vor fi aleși primarii satului Mereni din raionul Anenii Noi, al satului Hirova din raionul Călărași, al comunei Pervomaisc din raionul Căușeni, al comunei Țipala din raionul Ialoveni, al satului Ulmu din raionul Ialoveni, al satului Racovăț din raionul Soroca și al orașului Tvardița din raionul Taraclia.

Pentru funcția de primar în cele 7 localități unde se desfășoară scrutinul, s-au înscris în cursă 26 de concurenți electorali. Dintre aceștia, 2 sunt candidați independenți și 24 sunt desemnați de formațiuni politice.

Cei mai mulți candidați la funcția de primar au fost înregistrați de consiliile electorale de circumscripție electorală Mereni, raionul Anenii Noi și Racovăț, raionul Soroca, câte 7 și, respectiv, 5 concurenți. Pentru funcția de primar în localitatea Țipala, raionul Ialoveni, au fost înregistrați 4 concurenți; pentru localitățile Hirova, raionul Călărași și Pervomaisc, raionul Căușeni – câte 3 candidați, iar pentru satul Ulmu, raionul Ialoveni și orașul Tvardița din raionul Taraclia, câte 2 candidați.

 

Lasă un comentariu