Evenimentul zilei

Vi11162018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara Așa-i românul! Traian Băsescu a oferit IMAGINEA ZILEI: Vezi cine l-a însoţit pe fostul preşedinte la paradă

Așa-i românul! Traian Băsescu a oferit IMAGINEA ZILEI: Vezi cine l-a însoţit pe fostul preşedinte la paradă

01 Decembrie 2017 - 

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a venit la parada de 1 Decembrie, care a avut loc la Arcul de Triumf din București, însoţit de cei trei nepoţi îmbrăcaţi în costume populare.

Fostul şef de stat a sosit la paradă ținându-i de mână pe Sofia Anais și Traian, fiii Elenei Băsescu, îmbrăcaţi în costume tradiţionale româneşti. Alături de el și cei doi nepoți s-a aflat și fiica cea mare, Ioana Băsescu, ținând în braţe pe Radu, amândoi îmbrăcați, de asemenea, în costume populare, scrie stiripesurse.ro.

Reamintim că Traian Băsescu și soția sa Maria au dobândit cetățenia Republicii Moldova la 3 noiembrie 2016, însă după ce Igor Dodon a devenit șef de stat i-a retras cetățenia fostului președinte Băsescu printr-un decret (interesant e că doar fostului președinte, nu și soției acestuia). Traian Băsescu a atacat decretul lui Dodon în instanță. În prezent, litigiul se află încă pe rol. 

Traian Băsescu a fost ales președinte de onoare al Partidului Unității Naționale, fondată de fostul ministru al Apărării, Anatol Şalaru. 

 

 

Lasă un comentariu