Evenimentul zilei

Ma11202018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara Leonid Babii, numit primar interimar al municipiului Bălți

Leonid Babii, numit primar interimar al municipiului Bălți

03 Ianuarie 2018 - 
Leonid Babii, numit primar interimar al municipiului Bălți PC: IPN

Consiliul municipal Bălţi, întrunit miercuri în şedinţă extraordinară, l-a desemnat pe Leonid Babii primar interimar al municipiului, după ce marți Igor Şeremet şi-a dat demisia din această funcţie. Decizia a fost votată de 27 dintre cei 35 de aleşi locali.

Leonid Babii nu a făcut declaraţii după ce a fost votată decizia Consiliului municipal Bălţi de a fi numit primar interimar, însă la ieşire din sala de şedinţe a fost întâmpinat cu aplauze de un grup de cetăţeni.

Leonid Babii, începând cu anul 1972, a deţinut mai multe funcţii de conducere în administraţia publică. În perioada 2001-2015 s-a aflat la conducerea SA „Barza Albă”. A fost decorat cu Ordinul Republicii, Ordinul „Gloria Muncii” şi Ordinul de Onoare, iar din 2015 a deţinut funcţia de viceprimar de Bălţi.

Dispoziția privind convocarea ședinței extraordinare de miercuri a fost semnată la 29 decembrie 2017, de către primarul interimar Igor Şeremet.

Renato Usatîi nu este în ţară de mai bine de un an, iar ședințele cu funcționarii Primăriei sunt desfășurate prin transmisiuni online de la Moscova, unde se află acesta.

Lasă un comentariu