Evenimentul zilei

Lun01212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara SITUAȚIA LA FRONTIERĂ: Iată ce încălcări au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

SITUAȚIA LA FRONTIERĂ: Iată ce încălcări au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

08 Februarie 2018 - 

Poliția de Frontieră a înregistrat, în ultimele 24 de ore, mai multe acțiuni ilegale.

 

Astfel, două persoane au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, iar alte șase persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere. Au avut loc două tentative de trecere a frontierei cu documente falsificate și trei cazuri de trafic ilicit de bunuri. 

Cinci conducători auto au încălcat regulile de transportare a călătorilor. Șase persoane în conflict cu legea au fost reținute, urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale.

Patru cetățeni moldoveni au primit refuz de intrare în Uniunea Europeană (UE).

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 41.411 de traversări, dintre care un număr mai mare de treceri - 21.366 pe sensul de ieșire din Republica Moldova, iar traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 11.124 de traversări. 

Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost Leușeni – 7.319 de traversări persoane, Otaci – 5.346 de traversări persoane și Sculeni – 5.660 de traversări persoane.

Lasă un comentariu