Evenimentul zilei

Joi02212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara VIDEO// Nereguli la o întreprindere specializată în producerea mezelurilor

VIDEO// Nereguli la o întreprindere specializată în producerea mezelurilor

08 Februarie 2018 - 

Ofițerii Direcției Investigare Fraude Economice a INI de comun cu angajații Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), au efectuat un control inopinat la o întreprindere a unui agent economic din raionul Ialoveni, specializat în producerea mezelurilor și afumăturilor.

Media

Drept rezultat, oamenii legii au depistat încălcări grave, privind regulile și normele sanitare, mezelurile erau comercializate în lipsa actelor de proveniență, în secția de producere și secțiile auxiliare lipsește parțial sistemul de ventilare, divergență între marfa transportată și datele indicate în factura de expediție, fapt ce denotă că marfa era transportată și ulterior comercializată cu încasarea mijloacelor bănești în numerar. De asemenea, au fost depistate mezeluri în lipsa marcajului și datei fabricării.

Astfel, polițiștii au ridicat 1.205 de kg de mezeluri, până la obținerea investigațiilor de laborator. În privința factorilor de decizie au fost întocmite procese verbale, conform legislației în vigoare persoanele culpabile riscă o amendă de la 450 la 1.200 de lei.

Lasă un comentariu