Evenimentul zilei

Joi02212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara Agenția de Dezvoltare Regională Nord are un nou director

Agenția de Dezvoltare Regională Nord are un nou director

09 Februarie 2018 - 

Vitalii Povonschii  a fost numit noul director al Agenției de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord). Prezentarea noului director a avut loc vineri, în cadrul unei ședințe la Agenție, în prezența ministrului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici.

„Până în prezent, ADR Nord a realizat 31 de proiecte ce cu siguranță au îmbunătățit condițiile de viață pentru cetățeni și au modernizat serviciile publice locale. Au fost proiecte în domeniul aprovizionării cu apă și canalizare, construcția drumurilor regionale, sporirea atractivității turistice, eficiența energetică în clădiri publice, etc. Proiecte în valoare totală de circa 350 milioane de lei, finanțate din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională, dar și cu suportul partenerilor de dezvoltare. Sperăm că  experiența dumneavoastră de muncă va contribui la dezvoltarea întregii regiuni, atragerea investitorilor și servicii locale mai bune”, a menționat ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici, în cadrul ședinței de la ADR Nord.

La rândul său, Vitalii Povonschii a mulțumit pentru încrederea acordată și și-a exprimat disponibilitatea de a realiza eficient prioritățile și obiectivele agenției.

„Despre echipa Agenţiei am auzit doar de bine, au realizat un şir de proiecte pentru a îmbunătăţi viaţa oamenilor. Vom continua împreună cu echipa să atragem investiţii în regiune, pentru a contribui la servicii publice calitative şi eficiente”, a spus Vitalii Povonoschii, noul director ADR Nord.

Vitalii Povonschii a fost numit în funcția de director al Agenției de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord), în urma unui concurs public, organizat de MADRM, după ce funcția a devenit vacantă în luna septembrie 2017.

Lasă un comentariu