Evenimentul zilei

Sam03232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara SITUAȚIA LA FRONTIERĂ: Iată ce încălcări au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

SITUAȚIA LA FRONTIERĂ: Iată ce încălcări au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

06 Martie 2018 - 

Poliția de Frontieră a înregistrat, în ultimele 24 de ore, mai multe acțiuni ilegale. 

 

Astfel, șapte persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere. A avut loc o tentativă de trecere ilegală a bunurilor peste frontieră. Două persoane în conflict cu legea au fost reținute, urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale.

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 34.663 de traversări, dintre care un număr mai mare de treceri - 18.201 pe sensul de intrare în Republica Moldova, iar traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 9.200 de traversări.

Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost Leușeni – 6.407 de traversări persoane, Aeroportul Internațional Chișinău – 5.326 de traversări persoane și Sculeni – 5.119 de traversări persoane.

Rămân nefuncționale punctele de trecere de tip debarcader Soroca-Țekinovka și Cosăuți-Iampoli.  Motivul este formarea podurilor de gheață pe râul Nistru. Poliția de Frontieră recomandă călătorilor să aleagă pentru tranversarea frontierei alte puncte de trecere din proximitate, cum ar fi Otaci-Moghileov-Podolsk.

Lasă un comentariu