Evenimentul zilei

Dum01202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara Șoferii basarabeni, „miloși”, și imigranții ilegali, probabil disperați dar generoși: Vezi ce au descoperit polițiștii de frontieră români și bulgari

Șoferii basarabeni, „miloși”, și imigranții ilegali, probabil disperați dar generoși: Vezi ce au descoperit polițiștii de frontieră români și bulgari

06 Martie 2018 - 

Polițiștii de frontieră români și bulgari au descoperit, ascunși în mai multe microbuze ce veneau din Turcia și erau conduse de cetățeni din Republica Moldova, treisprezece cetățeni irakieni și iranieni, care încercau să între ilegal în România. 

Cei în cauză, împreună cu șoferii, au fost preluați de către polițiștii de frontieră bulgari pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.

Luni, la punctul de trecere a frontierei Negru Vodă, județul Constanța, în urmă activităților informativ-operative, echipe de control formate din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coasta și al Poliției de Frontieră Negru Vodă, împreună cu polițiști de frontieră bulgari, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale. 

Astfel, s-a procedat la efectuarea unor verificări amănunțite asupra mai multor mijloace de transport, înmatriculate în Republica Moldova, conduse de cetățeni moldoveni, ce efectuau curse regulate pe ruta Turcia - Grecia - Bulgaria - România - Republica Moldova. 

În urmă controlului amănunțit, în interiorul a cinci autovehicule, au fost descoperite, ascunse sub banchete și în compartimentele pentru marfă, treisprezece persoane. 

În cadrul primelor cercetări, s-a stabilit că cei în cauza sunt cetățeni din Irak și Iran, șapte bărbați, cinci femei și un minor, fără documente de identitate asupra lor, care au declarat că intenționau să ajungă într-un stat din Vestul Europei, scrie  hotnews.ro.

 

Lasă un comentariu