Evenimentul zilei

Sam03232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara SITUAȚIA LA FRONTIERĂ: Iată ce încălcări au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

SITUAȚIA LA FRONTIERĂ: Iată ce încălcări au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

07 Martie 2018 - 

În ultimele 24 de ore, Poliția de Frontieră a înregistrat mai multe acțiuni ilegale.

 

Astfel, trei cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, iar alte trei persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere. Au avut loc două tentative de trecere ilegală a bunurilor peste frontieră și o trecere ilegală a frontierei moldo-ucraineană. Cinci persoane în conflict cu legea au fost reținute, urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale.

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 40.065 de traversări, dintre care un număr mai mare de treceri - 20.736 pe sensul de ieșire din Republica Moldova, iar traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 10.735 de traversări.

Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost Otaci – 6.123 de traversări persoane, Leușeni – 6.529 de traversări persoane și Aeroportul Internațional Chișinău – 4.763 de traversări persoane.

Punctul de trecere de tip debarcader Soroca-Țekinovka și-a reluat activitatea. Rămâne nefuncțional punctul de trecere Cosăuți-Iampoli, motivul fiind formarea podurilor de gheață pe râul Nistru.

Lasă un comentariu