Evenimentul zilei

Sam03232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara SITUAȚIA LA FRONTIERĂ: Iată ce încălcări au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

SITUAȚIA LA FRONTIERĂ: Iată ce încălcări au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

08 Martie 2018 - 

În ultimele 24 de ore, Poliția de Frontieră a înregistrat mai multe acțiuni ilegale.

Astfel, un cetățean străin a depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, iar alte cinci persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere. Au avut loc două încălcări a regulilor de transportare a călătorilor. Un mijloc de transport pus la consemn a fost reținut, urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale.

În punctele de trecere, fluxul de persoane și cel de mijloace de transport a fost unul echilibrat.

Rămâne nefuncțional punctul de trecere de tip debarcader Cosăuți-Iampoli, motivul fiind formarea podurilor de gheață pe râul Nistru. Poliția de Frontieră recomandă călătorilor să aleagă pentru tranversarea frontierei punctele de trecere din proximitate.

În minivacanța de 8 Martie, o mare parte din cetăţenii Republicii Moldova nu vor rata ocazia de a petrece timpul liber în afara granițelor, fapt ce va condiționa creșterea numărului de traversări la frontiera de stat. În acest sens, Poliția de Frontieră menționează că la necesitate, în cele mai solicitate puncte de trecere, va fi mărit numărul de angajați ai Poliției de Frontieră, folosite toate benzile de circulație, dar și dispunerea tehnicii speciale de control, care în mod operativ și în timp real se va realiza verificarea documentelor de călătorie.

Lasă un comentariu